Verzending & Levering

 

Verzendkosten

Voor porto- en verpakkingskosten brengen wij 5 € voor alle EU-landen en Zwitserland in rekening (andere Landen 25 €). Wij leveren gratis "franco huis" aan Nederland en andere EU-landen (incl. Zwitserland) vanaf een goederenwaarde van 75 €. Gratis levering voor niet-EU-landen vanaf bestelwarde van 300 €.

 

Levertijden

De levertijd voor verzending naar Nederland bedraagt 1 tot 2 werkdagen, mits het betreffende product op voorraad is en klaar is voor verzending. De levertijden voor verzending naar andere landen binnen de EU bedragen gemiddeld 3-6 dagen.

 

Snelle verwerking

Als u voor 12 uur 's middags bij ons bestelt, ontvangt u uw goederen meestal de volgende werkdag. Gelieve bij elke bestelling uw telefoon- of e-mail te vermelden, zodat wij u onmiddellijk kunnen contacteren indien een artikel niet beschikbaar is. De levering van de goederen wordt uitgevoerd door DHL.

 

Track & Trace DHL

Zodra een pakket is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail. U ontvangt ook uw t&t code voor deze bestelling. Met dit nummer kunt u uw zending traceren op de officiële website van DHL.

Voer uw t&t code in op deze pagina en volg uw bestelling:  DHL-pagina 

 

Standaard levertijden van DHL vanuit Duitsland naar de landen van bestemming

Als u in het kader van één bestelling meerdere artikelen bij ons bestelt, waarvoor verschillende levertijden gelden, dan sturen wij de goederen in een gezamenlijke zending, tenzij wij anders met u zijn overeengekomen. In dit geval is de totale levertijd voor de verzending van de goederen de levertijd die geldt voor het artikel in uw bestelling met de langste levertijd.

 

Zielland Region Postleitzahl Laufzeit (Tage)*
    von bis Zusätzliche maximal Dauer in Tagen
Belgien gesamt gesamt 2
Bulgarien gesamt gesamt 5
Dänemark gesamt gesamt 2
Estland gesamt gesamt 3
Finnland Helsinki, Hämeenlinna 00000-13999 3
Finnland Rest 14000-99999 4
Frankreich gesamt gesamt 2
Griechenland gesamt gesamt 6
Großbritannien Norden AB; BT; DD; DG; EH; FK; G; HS; IM; IV; KA;KW; KY; ML; PA; PH; TD; ZE -          3
Großbritannien Süden Rest 2
Irland gesamt gesamt 3
Italien Norden 10000-39999 2
Italien Mitte 00000-09999 3
Italien   40000-69999 3
Italien Süden 70000-99999 04-mag
Lettland gesamt gesamt 4
Litauen gesamt gesamt 4
Luxemburg gesamt gesamt 2
Niederlande gesamt gesamt 2
Norwegen** Oslo 0000-1399 -         3
Norwegen Rest 1400-9999 4
Österreich gesamt gesamt 2
Polen gesamt gesamt 2
Portugal gesamt gesamt 4
Rumänien gesamt gesamt 4
Schweiz** gesamt gesamt 2
Schweden Zentrum/Süden 00000-56999 2
Schweden Rest 57000-99999 3
Slowakei gesamt gesamt 3
Slowenien gesamt gesamt 2
Spanien gesamt gesamt 3
Tschechische Republik gesamt gesamt 2
Ungarn gesamt gesamt 3

 

Lieferungen in andere Länder bitte schriftlich erfragen.

* Bei einer Einlieferung über Neustrelitz, Ottendorf-Okrilla, Rüdersdorf (PLZ Bereiche: 01000 - 03999, 09520 - 09549, 09575, 09580 - 09639, 10000-19999) kann es zu längeren Laufzeiten kommen.

** Die Laufzeitangaben sind Regellaufzeiten und gelten exklusive Verzollung. In Remote Areas (schwer zugängliche Gebiete) kann es zu längeren Laufzeiten kommen.

DHL Stand: 01/2009 (PDF 7/2010)

 

Nadere verzendingsgegevens

Voor je absolute pakketvrijheid, registreer je bij www.paket.de. U heeft de volgende voordelen:

U bepaalt zelf wanneer en waar uw pakketten worden afgeleverd.

· Notificatie via SMS of e-mail wanneer uw pakket wordt afgeleverd

· De klok rond, 7 dagen per week, ophalen bij het Packstation

· Als je niet thuis bent: Deponeren van uw zending op een door u vooraf opgegeven plaats

Order zonder risico: Fair & Pure verleent u een recht van teruggave binnen 24 maanden na datum van aankoop, zelfs voor reeds geopende verpakkingen.

Voor je retour vraag een retouretiket aan. Hiermee kun je de goederen gefrankeerd terugsturen. We betalen je het aankoopbedrag terug na ontvangst van de retourzending.

Onder het punt herroepingsrecht vindt u de wettelijk vereiste informatie over het herroepingsrecht voor consumenten in de postordersector.

 

 

Waarom is mijn bestelling nog niet verzonden?

Geef ons wat tijd om uw bestelling voor te bereiden voor verzending. We verzenden bestellingen meestal binnen 24 uur, maar sommige bestellingen kunnen iets langer duren. Als u op vrijdag na 14:00 uur bestelt, of u bestelt op zaterdag of zondag, dan sturen wij uw bestelling de maandag daarop naar u toe.

 

Waarom wordt mijn bestelling in meerdere pakketten verzonden?

Door de grote vraag naar sommige producten die bijzonder populair zijn bij onze klanten, kan onze voorraad van tijd tot tijd dalen tot nul. Het gebruik van verse en hoogwaardige grondstoffen is altijd ons motto geweest, dus het kan gebeuren dat sommige bestellingen worden opgesplitst en in verschillende pakketten worden verzonden, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Zodra het product weer beschikbaar is, wordt het automatisch naar de klant gestuurd zonder extra verzendkosten.

 

Mijn pakketje had er al lang geleden moeten zijn!

Gebruik de t&t code om te controleren of het pakket bij een buurman of op locatie is afgeleverd. Als dit niet het geval is en de verzendstatus is gedurende 5 dagen niet veranderd, neem dan contact met ons op - onze contactmogelijkheden zijn hier te vinden.