Over uns

 

Fair & Pure - bij ons is de naam het motto!

In de steeds dichter wordende jungle van voedingssupplementen is het moeilijk om producten van hoge kwaliteit te vinden die voldoen aan onze eigen eisen op het gebied van zuiverheid, veiligheid en zekerheid.

Fair & Pure heeft het tot zijn zaak gemaakt licht op de massa's supplementen te werpen en uw keuze te vergemakkelijken door alleen grondstoffen te gebruiken die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.

 

Geen gebruik van additieven

Bij Fair & Pure vermijden we rigoureus het gebruik van ongewenste antiklontermiddelen zoals magnesiumstearaat (resp. magnesiumzouten van vetzuren) en siliciumdioxide. Bij het aankopen van onze grondstoffen zorgen we ervoor dat deze zeer goed verwerkt kunnen worden zonder antiklontermiddelen. Mocht de hulp van een antiklontermiddel nodig zijn, dan gebruiken we L-leucine. Dit is een aminozuur dat ook van nature in de dagelijkse voeding voorkomt.

Verder gebruiken we geen synthetische kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

In de ingrediëntenlijsten, die u bij elk Fair & Pure product kunt zien, geven wij altijd alle ingrediënten aan om u de nodige en belangrijke transparantie te bieden.

 

Vegan + allergeenvrij

Bijna alle voedingssupplementen in ons uitgebreide assortiment zijn vegetarisch of zelfs vegan.

Onze capsules bestaan uit 100% plantaardige cellulose (HPMC). We gebruiken geen gelatine capsules.

We zorgen er ook voor dat we grondstoffen gebruiken die bij voorkeur vrij zijn van soja, gluten en lactose om onze producten toegankelijk te maken voor mensen die lijden aan allergieën, intoleranties of overgevoeligheid.

Fructose komt in sommige van onze supplementen voor, omdat het van nature aanwezig is in fruitpoeders.

U vindt alle bovenstaande informatie altijd op de respectievelijke productpagina's.

 

Kwaliteitsborging

Alle Fair & Pure producten worden geproduceerd volgens de internationaal erkende hygiëne- en kwaliteitsnormen (HACCP). Bovendien voldoen we aan de GMP-normen (Good Manufacturing Practice).

Om ervoor te zorgen dat we onze klanten een hoogwaardig en veilig product bieden, worden alle gebruikte grondstoffen en de eindproducten strikt getest door onafhankelijke, gecertificeerde laboratoria.

 

Uitgebreid productassortiment

Het assortiment van Fair & Pure omvat rond beinahe 200 producten. Van vitaminepreparaten, mineralen en sporenelementen, vitale paddenstoelen, aminozuren en enzymen tot hoogwaardige plantenextracten, er is voor elk wat wils.

Dus of u nu op zoek bent naar vitamines voor uw haar, huid of immuunsysteem of naar mineralen voor uw spieren en botten - bij Fair & Pure vindt u zeker wat u zoekt!

Wij bieden ook voedingssupplementen aan voor sporters, zwangere vrouwen, senioren en andere groepen mensen met een verhoogde behoefte. Uiteraard in de gebruikelijke, hoogwaardige Fair & Pure kwaliteit.

Mocht u toch niet tevreden zijn met onze producten, profiteer dan van onze 24 maand geld-terug-garantie (vanaf de datum van aankoop), waarmee u de producten gewoon naar ons kunt terugsturen. Meer informatie hierover vindt u onder herroepingsrecht.

 

Fair & Pure - kwaliteit die overtuigt!